8. dec. 2008

Novoletni vrvež

Tole je bil sklep, sprejet na 2. roditeljskem sestanku.
Starši soglasno potrdimo predlog učitelja in naših otrok, da bomo imeli na dan BAZARJA skupno druženje, ki bo v prvem delu obsegalo predstavitev fotografij in utrinkov z letošnjega tabora v Logarski dolini, v drugem delu pa ponovitev zanimivih govornih nastopov na temo vzornikov/slavnih oseb, ki so jih tam imeli učenci našega razreda. Druženje bomo sklenili v matični učilnici, kjer bomo ob prigrizku sklenili vtise z letošnjega BAZARJA.
--------------------------------------------------------------
Jutri bo vsak izmed vas napisal vabilo za svoje starše, in sicer jih boste povabili v četrtek, 11. 12. 2008, ob 16.30 na naše druženje. Upam, da bomo dobili učilnico oziroma računalnico, kjer bi lahko pokazali in predstavili staršem zanimive fotografije. Začetek bo pravzaprav ob 16.10, ko se bodo v prvi avli (pri vhodu) predstavile Rožmarinke, v kateri nastopa tudi vaša učiteljica glasbe.
Ob 17. 30 bo kratek koncert za vse starše III. triade (od 6. do 9.r). Po koncertu pa se spet srečamo v matični učilnici, kjer bi lahko skupaj s starši izdelali razredni koledar za leto 2009 (tema koledarja Logarska dolina) in se med seboj obdarovali z darili, v vrednosti 5 evrov. Približno ob 19. uri pa bi zaključili naše druženje.
-------------------------------------------------------------
Ravnokar sem pisal tudi vašim staršem, od katerih imam elektronske naslove...

---------------------------------------------------------------

Filmček iz Logarske doline


Ti pa si ...

Stoti - si ti?

Stoti - si ti?